ELF


ELF har ju helt sjuka priser! 15kr för en sån här fin highlighter, lätt att man ska besälla lite. Jag ska sätta mig ner och kolla igenom vad som finns lite mer nogrant. Gud vad man är trött nu efter att ha tränat och lagat mat! Nu är det dags och sova tycker jag.


Pretty



Fin klänning! Tyvärr så vet jag inte vart den är ifrån. :( Men det är ganska lätt att fixa detta själv egentligen. Man behöver bara en svart klänning gärna i tubtopps modell och såna dekorations diamanter som man kan köpa på Panduro.

 
Nu slutar jag äntligen för dagen och ska sätta mig i min kalla bil och cruiza till gymmet! Jag hoppas att det inte är fullt där nu som sist. Dom har börjat med gratis prov vecka så det är fullt med massa småbarn där annoying! Men dom värsta är nog killarna som inte vet vad en tvättmaskin. Fy fan vad det stinker surt om dom som inte tvättar sina träningskläder. Jag vågar inte ens ta i maskinerna efter dom.


Im in the army now



Så här ser mina jeans ut ifrån Zara som jag fick hem igår minus dragkedjorna där uppe vid fickorna. Ohh dessa var också jättefina! Jag borde klä hela mig i dragkedjor haha. Dessa jeansen hade inte varit alls lika fina om dom inte haft dom små detaljerna. Nu sitter jag och diskuterar med min hjärna kring varför jag ska ha dessa också i min lilla samling. :) Men nej det blir inget av det eftersom det är helt onödigt att köpa exakt likadana jeans som jag redan har. Bad Eda!


Work out





Idag ska jag träna direkt efter jobbet så jag inte hinner hem och sega i soffan för då är det kört! Jag ska nog fokusera mest på kondition idag men även träna magen lite. Jag vill vara 100 % nöjd på beachen i sommar så nu får jag köra på hårt.


Pink


Topshop



Jag älskar färgen på dessa shortens! Jag har ett par liknande i modellen i pastellgrön som mina kompisar har mobbat mig för. Snacka om att jag förutspådde modet :}


Love this dress


Inlovewithfashion



Jag hade matchat den med guldiga smycken och beige pumps med bruna ben! I denna vill jag glida omkring i sommar.


Whats up with this day?



Det känns som alla har haft en seg dag idag som jag har träffat. Jag vaknade pigg och glad men sen när jag kom till jobbet not so much! Min hy har börjat spela mig ett spratt och jag känner mig torr men samtidigt oljig? wtf dude jag hatar kyla! :( Jag har bara legat och glott på real housewives of beverly hills sen jag kom hem! När man väl börjat kolla kan man inte sluta.

Besatt

Paketet som jag fick ifrån Zara idag innehöll ett par militärgröna byxor som sitter som en smäck! Dom har jättefint tyg och dragkedjor där nere just the way i like it! Den bästa basen är snygga jeans eller byxor som sitter bra! Har nog köpt lite för mycket byxor på senaste tiden men jag har varit tvungen eftersom alla mina är för stora nu. Det är ju både bra och dåligt..






Paket

Kolla vad jag fick levererat till jobbet precis. Zara är riktigt snabba med sina leveranstider. Visar er innehållet senare.







Tacos



Idag ska jag göra tacos när jag kommer hem! Har varit sugen på det i flera dagar nu! :9 Jag har varit jätte dålig på att blogga i helgen och idag. Men nu känner jag mig lite piggare igen så jag är back on track ikväll. :)


Stress



Måndagen började inte alls bra för min del! Har haft det jätte stressigt hela morgonen och nu känner jag mig bara seg och hängig. Jag räknar verkligen ner timmarna tills jag får gå hem och byta om till mjukiskläder och bara vila!


Cute stuff at lindex






Det är sällan jag handlar på Lindex men ibland hittar man faktiskt fina saker där. Den rosa toppen med paljettränder och armbandet var jätte fina!

har precis tvättat håret och ska gå och lägga mig snart. Måndag igen imorgon yey! Man får väl göra det bästa av situationen right? Ett steg närmare sommaren. :}

Pizzasandwich

Jag gjorde precis pizzabaguetter. Det är jätte lätt och göra och skitgott! :9 Var på väla innan och köpte en ögonskugga ifrån make up store och juicy coutoure parfymen som jag har velat ha ett tag nu. Denna veckan står träningen mest i fokus.






Söndag

Idag har jag storstädat lägenheten och tvättat. Skönt att ha det avklarat! Igår var vi ute och käkade i Malmö på TGI fridays. Det var skitgott! Nu tänkte jag dra till öob och sen ska jag tvätta min bil för den är inte vit längre stackarn.

Jag har en bad hairday så jag drog på mig min mössa :}





Party







Igår hade vi skitkul på förfesten! Vi dansade och skrattade och lyssnade på bra musik. Men konserten sög riktigt rejält. Det var någon som satte på brandalarmet så lokalen fick utrymmas. Det blev verkligen kaos där. Efteråt körde vi hem mot Helsingborg och käka på mcdonalds och diskuterade sjuka saker haha.

Idag är jag sjukt seg och trött. Ikväll ska jag ut och käka med bästisen och catch up.

so cute




Audi



Igår la vi ut vår snygga Audi för försäljning! Lite tråkigt eftersom den verkligen är jätte fin och vi köpte den till ett skitbra pris men vi har två stycken nya bilar nu och det känns lite onödigt att slänga en massa pengar på bilar varje månad så det får räcka med en ny bil.


Klar

Nu är jag äntligen klar med alla beställningarna inför mötet och ska dra och käka lite lunch snart tänkte jag. Är sugen på ceasarsallad mums!







Fredag





Armband ifrån Asos






Sitter och planerar inför ett personalmöte vi ska ha nästa vecka på jobbet. Måste beställa catering och lokal. Jag hoppas att det blir en lite lugnare dag idag på jobbet för jag har världens träningsvärk i låren och kan knappt gå normalt haha :P Jag hoppas att det släpper lite tills ikväll för annars kommer jag knappt kunna gå i klackar.


Mys

Har precis duschat och känner mig ren och fräsch. Kollar på tv med hjärtat och tar det lugnt. Imorgon ska vi fira Amelas bror i Malmö och gå på konsert. Hoppas det blir kul! Jag brukar inte gå ut i Malmö så ofta.


Mina byxor kom idag också yeey! :}


jag måste fixa min design its so ugly.
Är det något sötis som kan sånt? Hör gärna av dig så kommer vi överens om pris.










Fur

Jag älskar min pälsväst den är så varm och gosig! Nu använder jag den inte så mycket för det är nog inte så snyggt att ha över en vinterjacka. Längtar tills det börjar bli lite varmare så man kan ha lite snyggare kläder.








Cake



Ohh va det ska bli gott med tårta! Jag sitter verkligen här och räknar minuterna tills jag får gå hem. Jag ska till mina föräldrar direkt efter och bli bjuden på en festmåltid och tårta.

Bäst för mamma att hon har gjort en god tårta nu :}


Zara



399kr




399kr



Jag är kär i dom byxorna! Älskar pastellfärger och modellen var riktigt fin. Den smaragdgröna klänningen hade varit skitfin med guldiga smycken och beige pumps


Torsdag

Jag beställde precis blommogram till mamma så jag hoppas att hon blir glad när hon får en stor bukett levererad till dörren nu på morgonen. :}

Så idag blir det tårta och kalas och sen kanske träning med syrran om vi pallar efter all mat.




How to shop on Ebay




HÄR hittar ni en perfekt beskrivning på hur ni ska gå tillväga när ni shoppar på ebay. Jag hittade listan på Therese blogg (shoppingandfashion.se) som jag brukar läsa. Hon fick med det mesta där tycker jag.


New in


Bare minerals Mineral veil tinted Köpt √



Köpt √



Köpt




Allt är ifrån Beautybay.com :)



Tröttis

Nu är jag helt slut! Ska bara vara hemma nu och ta det lugnt. Vi kollade lite i affärer men det fanns inte så mycket fint att köpa nu tycker jag. Innan lönen så hittade jag jätte många fina saker som jag ville ha men nu lockar dom inte så mycket.




Make up


Ebay 116kr

Denna har jag haft på min minneslista ett tag på Ebay men har inte köpt den. Man får sjukt många färger och i fina toner tycker jag!

Du som är sugen på en sådan kan köpa den här för denna löjligt låga summan!


White Blazer




Snyggt med vit kavaj. Jag har en ifrån Zara som är jätte fint och tajt! hatar när kavajer sitter löst. Har knappt hunnit sitta på jobbet idag eftersom det har varit så mycket att göra! Såna dagar gillar jag inte..

Slutar fem och då ska jag träffa syrran och sen ska jag laga lite mat. Ska nog göra laxpasta med spenat och vitlök :9 det är gott och lite nyttigare om man väljer fullkornspasta till.


Purple




Dom här shortsen är döcoola! Det finns massor av såna här på Ebay men dom är lite dyrare. Jag personligen är inte så glad för shorts med för hög midja för det får höfterna att se så stora ut på något sätt.. Man kan fixa nitar snyggt på sina egna favoritshorts om man vill piffa till dom lite. Det finns massor av strass och nitar på panduro tror jag.


Im up

Idag har jag mycket på gång. Efter jobb ska jag och syrran åka och handla födelsedagspresenter till Mami eftersom hon fyller år imorgon. Efter det ska vi träna igen.

Jag haft ett par dagar som jag bara känt mig ful hur mycket jag än fixat mig! Men efter att jag solat igår så känner jag mig genast så mycket fräschare!





ASOS


592kr

Asos levererar som vanligt! Jag tycker att det är så fint med den lite längre delen där bak den tillför det lilla extra till klänningen. Jag har själv en liknande klänning fast med strassdiamanter vid bysten och en rosett där bak. Funderar på att inviga den i helgen när vi ska till Malmö. :}

-




Hej kära läsare!
Vi körde på bra på gymmet idag och det bildades en tsunami där av allt svett som flödade haha :P just kidding! Vi stack och solade efteråt så det blev lite JERSEY SHORE över det hela eftersom idag har jag GTL (GYM, TAN, LAUNDRY) Yeah Buddie!

Nu börjar jag flippa ut lite i mitt annars så seriösa bloggande. Ikväll jobbar min pojkvän kväll/natt så jag är ensam hemma och jag hatar att gå och lägga mig själv!

Work out

Nu sticker jag och tränar med Amela och syrran. Det blir ett riktigt skvallerpass ;) nej men seriöst jag har inte tränat på skiiiitlänge så nu får vi tävla om vem som går därifrån svettigast yeey. Inte så smart att jag proppa i mig en massa cevape precis men det var så gott!




Baglady



Ebay 359kr med frakt









Högre höjder


Ebay 443kr med frakt








Ebay 485kr med frakt




Kul att man kan hitta Have2have skorna på första bilden på ebay för en mycket billigare peng! På Have2have kostar dessa 699kr utan frakt! Så tänkt alltid till innan ni handlar där. Idag har jag haft fullt upp på jobbet och har knappt hunnit sätta mig ner. Jag och tisdagar är inte menade för varandra helt enkelt.


Design






Jag älskar vitt blandat med starka färger precis som på denna bilden! Just nu har jag inrett med grått, svart och silver i mitt vardagsrum men jag känner att jag har tröttnat lite på vissa saker tex. mitt fula soffbord! Jag har letat som en galning efter något snyggt grått i högglans men utbudet i Sverige på möbler är inte det bästa! Jag har hittat ett fint vitt runt bord inne på chilli som är det enda jag kan tänka mig.


Detta med inredningsbilder är en annan sak som jag tänkt på. Är det bara jag som tycker att det är sjukt tråkigt när större bloggare fyller ut sin blogg med att lägga upp en massa inredningsbilder som dom tagit ifrån internet? Jag tycker att det är lite väl tråkigt när man lägger upp fem bilder på olika hem och sedan skriver fint med trägolv...


Om man nu ska lägga ut en massa bilder på heminredning så tycker jag att det är mycket intressantare att se hur den personen i fråga bor och bilder på det! Okej nu kanske inte alla vill det men jag finner ingen inspiration i bilder på svindyra hem med saker som man bara kan drömma om.

Jag tänkte lägga ut lite bilder någon dag på min lägenhet. Jag ska bara städa lite först! Inte för att det är stökigt för jag är sjukligt pedant av mig men jag vill att det ska se extra snyggt ut.


Tisdag

Jaha då har vintern kommit till Skåne på riktigt nu. Var tvungen att skrapa bilen för första gången igår och jag som trodde att jag skulle slippa det. Man får hålla ut lite till.. Idag ska jag träna efter jobb, det är verkligen dags för jag har haft ett lite väl långt uppehåll.





Good night

Dags och krypa ner i min sköna säng och sova äntligen! Har längtat efter detta hela dagen.


Me so tired



Jag är skiiitseg! hur orkar man jobba heltid hela livet? Alla gör det och det är fullkomligt normalt men jag feelar inte detta. På mitt gamla jobb arbetade jag 75-80% och det var sweet! Ja var ledig varje fredag och slutade tidigare varje dag... Men då bodde jag också hemma så då kunde man glassa lite.

Jag borde sluta surfa runt så mycket för det slutar med att jag bara hittar en massa fina saker och nu vill ja ha allt! Men nej jag får skärpa mig nu. Måste verkligen lära mig att spara pengar för jag är verkligen kass på det! Jag måste ju kolla runt för eran skull så ni kan inspireras av mina spektakulära idéer :P

Big spender


Gojane 205kr


Dessa skorna ifrån Gojane hade jag matchat med någon av dessa snygga väskor ifrån Riverisland. Priset ligger på mellan 250-320kr. Jag måste verkligen köpa mig någon av dessa kuvertväskorna dom är ju helt underbara! Jag har bara svarta tråkiga som är skitfula i modellen buhu poor me! :(





I Love Zara



399kr Zara




699kr Zara


Äntligen har Zara tagit bort rean och fyllt på med vårkläder på hemsidan! Jag har en "thing" för blusar med öppen rygg och byxor med dragkedjor vid foten.


Pretty girl




Jag gillar hennes outfit förutom skorna, dom var jag inte så crazy about. Hade varit finare med stövlar eller pumps. Jag måste bli bättre på att göra flätor! Jag suger på sånt och att få till den där slarviga looken som ser snygg ut. Det är jätte fint med en tjock fläta i uppsatt hår med slarvig knut.


Nice stuff



Topshop.com 380kr






Asos.com 99kr






Michael Kors Klockia.se


Skinny Jeans



Ginatricot 599kr, Köpt √



Jag har ett par liknande ifrån Zara med gulddragkedjor men dom är så himla stora i storleken och eftersom jag har gått ner lite i vikt så sitter dom skitlöst. Dessa hoppas jag sitter riktigt tajt! :9


Måndag

God morgon!! Har precis kommit till jobbet och jag är förvånansvärt pigg. Jag har fått jätte många gulliga kommentarer ifrån er och det gör mig glad! :) det är kul att ni inte är rädda för att kommentera! En stor kram till er yeey!



Mops



Hihi vilken cooling! Jag älskar mopsar, deras små nosar och söta ögon. När dom andas så låter dom som en liten gris. ♥

Jag pallar inte att det redan är måndag imorgon once again! :( Men man får stay positive helt enkelt för annars blir man bara deppig.. Jag ska gå och lägga mig nu i en nybäddad säng love that! Jag hade kunnat byta lakan varje dag bara för att jag älskar lukten av nytvättat! Men det hade nog blivit lite väl jobbigt att tvätta. :P

-



Så coola väskor! Jag har hittat liknande på Ebay såklart för ca 350kr. Jag ska nog satsa på en stark rosa väska i vår. :9

-

 

Jag gillar skärpet på bilden. Jag har sett ett liknande på Nelly för ett tag sedan. Jag älskar skärp överlag eftersom det verkligen gör en outfit! Jag tycker att man alltid ska ha en klocka/armband och ett skärp och ett halsband.


-






Jag har rätt så många halsband men ibland kan jag vara riktigt dålig på att använda dom. Man blir alltid mer motiverad till att styla sig snyggare på sommaren.

Om ni söker på STATEMENT NECKLACE på ebay så kommer ni få fram en massa snygga och billiga!

Feather dress




1267 kr Ebay



Denna klänningen är ju inte liiiiiite fin! Den var lite dyrare men billigare än klänningen ifrån Lipsy som ligger runt 2000kr och uppåt.


Söndag

Idag ska jag fika med två kompisar i stan och sen ska jag sola för snart kan jag söka in till någon film och spela spöke :P



Snow

Vaknade upp imorse till detta! Det är fint när det snöar men inte nu så här sent när man vill att det ska bli vår!!! :(



Calvin Klein









412kr HÄR



OHH vad fina ringar! Dom ser riktigt exklusiva ut och priset är verkligen inte högt!

New

Köpte en klänning idag på väla på H&M och ett fint statement halsband på glitter för ynka 25 kr, snacka om fynd! Hittade inte så mycket annat.

Nu väntar jag på att syrran ska komma så vi kan laga lasagne och kolla på film.



Skirt inspo







89kr Ebay


Bronze


320kr kicks



Jag fick en fråga ifrån en läsare vilken brun utan sol kräm som jag använder. Jag har testat det mesta men är mest nöjd med denna flash bronzer ifrån Lancome till ansiktet. Den luktar skitgott och ger en mild och fin färg. Den ger inte världens bränna men en boost och naturlig och fin färg så man inte ser ut som ett spöke.

Jag gillar Dove summer glow också till kroppen då den luktar helt okej och man får jämnt resultat.

Lördag





Vaknade tidigare idag och duschade och fixade mig. Ska iväg till väla nu med min pojkvän och käka och gå runt lite. har på mig min nya kavaj ifrån H&M idag. Känner mig som en liten morot. Bortse ifrån att jag ser ut som ett skrämt rådjur på sista bilden haha.

Segis

Lagade mat när jag kom hem ifrån jobb och sen deckade jag. Kul liv som Amela brukar säga. Var ute och gick en runda innan och nu ska jag sova för jag är riktigt sleepy. Har hittat en massa fint som jag kan visa imorgon.

Sov gott eller festa loss vad ni nu har för er.


Silky playsuit




981kr Ebay



Denna hittade jag också på Ebay men tyvärr så shippade inte säljaren  till Europa så typiskt! Men man kan säkert hitta fler fina playsuits på Ebay. Sök bara på Playsuit så kommer det fram en massa.


Outfit


Snygg outfit men inte med dom skorna.






Topp 74kr Ebay



Kjol 277kr Ebay



Jag satt och kikade på lite outfits idag och blev helt kär i det linnet och kjolen. Eftersom att jag är ebay proffs så hittade jag exakt dom plaggen som på bilderna! :)

Ska slå till när det börjar bli lite varmare.


Fredag

Sitter på jobbet och käkar frukost. Idag jobbar jag bara till fyra och efter det ska jag åka och handla lite gott :9

Denna bilden är ifrån somras i Kroatien innan en utgång. Gillar lockarna som jag fick till bra där.


Molly Sandén och Eric Saade´s lägenhet



Ingen har väl missat att dom har gjort slut.. Såg i en tjejs blogg att dom hade lagt ut sin lägenhet på hemnet för
3 250 000kr. Badrummet och köket var riktigt grymt.


GHD IV styler



Jag har en plattång ifrån GHD som är det bästa märket inom plattänger tycker jag! Om du ska köpa en ny plattång ska du absolut inte köpa den på någon svensk hemsida för då får du bara betala överpris. Denna kostar 1899kr ordinarie pris på eleven.se men just nu kostar den 1599kr.

Men på lookfantastic.com kostar den 834kr för exakt samma plattång! Dom har även fri frakt vilket eleven inte har. Jag brukar beställa mina Moroccan oil produkter därifrån.

-



Hittade denna bilden på Classes blogg. Lite kul och se tjejerna som alla tycker är övernaturligt vackra ser ut som vilken tjej som helst utan sminket. Dom är såklart söta utan också förutom Rosie. Hon må se sexig ut sminkad med dom läpparna men utan smink så ser det bara wierd ut med så stora och uppblåsta läppar.

Lace



cirka 270 kr
Missguided






Jag är inte ett fan av spets/virkade shorts men dom på den första bilden ifrån missguided är faktiskt väldigt snygga. Det som är viktigt är att dom sitter någorlunda tight och inte löst för då ser det bara ut som grandma panties. Bara fantasin kan sätta gränser för hur mycket man kan leka med färger och accesoarer.

Eda






Lite om mig.

Jag är 23år och bor i Helsingborg med min pojkvän. Jag flyttade hemifrån för ca ett år sedan.

Jag är färdig med plugget. Pluggade Service Management KY-utbildning. Just nu jobbar jag heltid på ett försäkringsbolag där jag är receptionist och jobbar även med marknad också.

Jag har stort intresse för kläder och skönhet.

Som person är jag högljudd, rolig (tycker jag själv hihi) och snäll.

Jag började blogga i lördags men jag har haft blogg innan när jag var lite yngre. Är inte top notch på detta tycker jag själv men jag gör mitt bästa och försöker att tänka igenom mina inlägg lite så ni får inspiration och mycket bilder.


-



355kr Ebay





312 kr Ebay






Vid det här laget ser ni nog hur mycket jag gillar plagg med paljetter but i cant help it...
Tröjan på den översta bilden är rätt så lik den tröjan som är på den klockrena outfitbilden i inlägget Sequins som jag la ut igår. Hon matchade den riktigt fint med den kjolen med det coola mönstret. Jag ska nog köpa den :9

Dom bruna shortens var också riktigt fina. Jag har handlat jätte mycket kläder på ebay och jag blir nästan aldrig missnöjd eftersom bilderna oftast stämmer bra överens med det man får.


Paradis






Idag är jag riktigt seg och jag fryser! Har ingen energi alls känner jag. Jag hade gett vad som helst nu om jag fick sitta på den balkongen och värma mig i solen och bara slappna av! Idag efter jobb ska jag hem till mina päron och äta mammas mat! Det saknar jag nog mest med att inte bo hemma längre, komma hem ifrån jobb och få maten serverad direkt.


Thörsday

Sitter på jobbet nu och gäspar hela tiden. Idag ska jag på ett viktigt möte så jag är lite nervös.. Men det går säkert bra. :)


Shoes are God's gift to women

Nelly


Deborah






149kr



Jag har äntligen hittat en hemsida som säljer detta nagellacket som på bilden! Det är så fint med större glitter "prickar" som syns!











I heart sequins



OHH! hur fint är det inte med paljetter! Hade kunnat ha på mig olika plagg med paljetter varje dag!









Denna outfiten var klockren!





















Love the fur









Jag älskar denna jackan! Pälsen gör den riktigt snygg! Den ser lite tunn ut så den är nog inte så varm till vintern men jag ska lätt köpa den när det börjar bli lite varmare ute. :9


Var och käkade på max innan. Tog en kycklingsallad den var god förutom att bulguren smakade mysko. Jag fick verkligen hålla mig för att inte beställa hamburgare och pommes. Damn you food why are you so good!? :(

Tänkte ta och duscha snart och lägga BUS om jag pallar im so lazy right now....

-

Tre saker som jag alltid har med mig i väskan!

- Make up store blothing powder. Älskar det! Det gör min hy matt och dämpar glansigheten.

- Läppstift ifrån lumene nr.4. Ger lite nude färg med inslag av rosa.

- Läppstift NYX nr.595 strawberry milk. Rätt så matt och en fin rosa färg.


New

Har på mig en av mina nya kavajer ifrån H&M idag. Jag gillar modellen och tyget. Har lunch nu så det är dags att sticka och käka på väla.


God morgon


Bad girls





Jag älskar the bad girls club. Jag tycker att det är så skämmigt så jag kan inte sluta kolla på det. Dom två tjejerna på bilden är mina favoriter ifrån säsongerna eftersom dom åtminstone är snygga och skapade mest drama. Dom flesta som är med är antingen ghetto diva, lesbisk, blond och blåst eller tråkig och ful.

Det som är mest roligt är när dom ska säga bitch i varannan mening och klappa med händerna när dom börjar bråka. En tjej uppfann det i början av säsongerna och sedan började alla göra det.

Det som är mest sjukt är hur jävla falska tjejer kan vara. Ena dagen är man best friends och andra så snackar man skit bakom ryggen. Jag tycker att det är lite töntigt att kalla sig själv en bad girl och gå runt och slåss och skapa drama överallt det är så fjortizzzzzz_93. Men hey i USA är all publicitet bra publicitet.


Om ni vill kolla

Lips

 

 

 

 

I somras så fixade jag läpparna med en kompis i Malmö och dessa bilderna är ifrån dagen efter. Jag var riktigt svullen när jag kom till jobbet :P Jag sprutade in 1ml totalt i underläppen och överläppen. Jag har redan fylliga läppar sedan innan men tänkte att det skulle vara kul och testa. Det gjorde inte så jätte ont men det var jobbigt eftersom man kände att man hade något i läpparna när man gned dom mot varandra. Jag kan tänka mig att göra om det igen när detta har gått ur helt men det är inte så aktuellt just nu i alla fall. Vill hellre ha en tatto först. :)

 

 


50,9




Imorse när jag vägde mig så visade vågen 50,9 kg och i somras så var den på 57-58kg och så mycket har jag aldrig vägt innan. Jag har alltså gått ner ca 7 kg bara genom att skippa godis, läsk och stora portioner yeey!

Innan kunde jag käka lika stora portioner som min pojkvän och bli cp mätt och jag åt även jätte fort. Nu har jag börjat äta mindre portioner för man luras mycket av ögat. Det är bättre att ta lite och sedan fylla på än att proppa hela tallriken full och sedan känna att man måste äta upp allt för att inte slänga en massa.

Jag har en dag i veckan då jag unnar mig för jag är en sucker när det kommer till hamburgare och pasta. Jag lagar mat nästan varje dag men om jag ska vara helt ärlig så är det inte världens nytto rätter men jag har lärt mig att lägga mindre av kolhydraterna till mig själv och mer av det som inte är så farligt.


color















Jag vill ha sommar NU! Är sugen på neon pumpsen ifrån Asos och kuvertväskan ifrån Bikbok. Det är riktigt snyggt med neon på sommaren när man blir brun och fin. ♥

 


-

Ny tröja ifrån hm. I like it :)


-

Älskar min jacka ifrån Zara som jag fyndade på rean. Idag är det jobb ifrån 08-17.


Guess




Denna guess klockan va riktigt snygg! Den finns på Members för 1799kr just nu men kostar egentligen 2570kr. Den liknar Michael Kors modellen lite tycker jag.


Sunglasses


Mina favoriter


Carrera Turbo bruna glas






Emporio Armani





Carrera Turbo spegelglas.



I år vill jag ha ett par ray ban aviators.

juicy


Jag vill ha denna parfymen NU! Flaskan är skitlyxig och likaså doften.



  
Nordicfeel.se - 479kr




Tatto



Jag är skitsugen på att skaffa en text tatto på ryggen. Ska nog boka tid snart så jag har det gjort innan sommaren. Frågan är bara vad jag ska välja..


Ombre hair











Jag tycker att det är skitsnyggt med ombre men jag gillar inte när det är för stora färgskillnader. Tjejen på sista bilden tycker jag ha prickat färgerna perfekt. Jag har en massa ljusa slingor i mitt hår nu så det ser ljusbrunt ut irl. Just nu så fyller min frisör på med bara brun hårfärg i hårbotten för att undvika blekning eftersom det skadar håret så mycket. Jag kommer nog fortsätta med det och låta det växa ut lite så det blir lite ombre.


-










Fina och billiga accesoarer ifrån Asos.


Monday morning came to soon

Är på jobbet och sitter och dricker te och lyssnar på the voice.


Time for bed


-

Nubar ca 60kr





OPI 112kr






-






Favvisar


Too faced bronzing puder


Ardell fransar

Ögonfranslim DUO


Make up store ögonskugga Meteor




ID foundation Medium beige



Här är mina skönhets favoriter. Jag har såklart fler saker som jag gillar men dessa är saker som jag alltid har i min necessär.

  • Den första är bronzer ifrån Too faced som luktar och smakar choklad and how great isnt that!? :P Brukar köpa den på beautybay.com (asbra hemsida ifrån UK med skitbra priser). Kostar 210kr där har jag för mig medans på svenska hemsidor kostar den runt 350kr verkligen skillnad. Jag köper även mitt ID foundation där som kostar ca 210kr där medans på kicks kostar exakt samma produkt runt 435kr.


  • Den andra grejen är lösfransar ifrån ardell 105. Jag tycker att det är skitsnyggt att ha längre fransar ute i kanten eftersom jag har mindre ögon så är detta ett sätt att förstora dom lite tycker jag. Jag är tyvärr inte blessed med jätte långa fransar så detta är ett bra sätt. Jag använder inte en hel fransrad på ögat utan jag klipper en rad på två bitar och sätter ute i kanterna vardera öga.

Jag köper mina ardell på Ebay man kan få typ 10 par för 250 kr medans ett par kostar 60kr på kicks har jag för mig.


  • Mitt lim är ifrån DUO och kostar 90kr och det som är skitbra med detta är att det är lite gummiaktigt så det går att pilla av ifrån fransraden på lösfransarna mycket lättare så man kan återanvända dom.

 

  • Ögonskuggan Meteor ifrån Make up store använder jag mycket som highlighter på kindbenen eftersom den glänser fint där och sedan lägger jag den även på ögonlocken och under ögonbrynet.

-

På väg till Malmö nu :)


korsett



Jag hittade den här bilden på tumblr och blev helt till mig. Jag älskar korsetter och jag blev skitglad när jag hittade en säljare på ebay ifrån USA som säljer exakt dessa korsetterna för 180 kr styck! I love ebay! Men när jag såg att hon bara shippar inom USA så var jag inte lika glad längre. :( jävla skit.

120115

399kr

Jag köpte den nedersta kavajen för någon dag sedan på hm. Jag älskar kavajer och speciellt i starka färger.

Det är riktigt snyggt med ett par riktigt tighta stuprörs jeans och ett vanligt baslinne och stort statement halsband.

Men jag hatar när tyget är mjukt och fattigt. Det ska vara stelt och preppy.

 

Tips när du handlar på nätet så gå alltid in och kolla på rabatterat.nu där har dom alltid en massa rabattkoder till alla hemsidor.

 

 

 


120114




Kul att börja blogga igen. Jag är 23 år och heter Eda och bor i Helsingborg. Jag kommer att blogga om mig själv och min vardag.

Ska dra till syrran nu och laga mat. Skriver lite mer senare.



-


RSS 2.0