Sliiiiiten

Jag har varit så sliten dessa dagarna jisses! Nu börjar jag vakna till lite igen. Helgen var tuff herregud man kan inte festa längre utan att vara seg i flera dagar efter det haha! Jag börjar bli en liten tant. Idag fick jag ett roligt besked på jobbet, jag ska byta tjänst och fick en högre lön och det är aldrig fel! :} jag har tvättat och lagat pasta carbonara som är det godaste som finns! Jag har tröttnat lite på ceasarsallad nu körde lite för hårt med det. Nu ska jag kolla på bb och sen ska jag zovaaaaa, så skönt!










Köpt

Love it.









Lördag

Sitter hos min killes päron och tar det lugnt. Var ute på stan innan och köpte lite saker som jag behövde. Vi ska till Norrköping ikväll på konsert så det lär bli kul :]


Det är 12 grader ute och soligt och varmt. Våren har kommit och jag ska lätt börja använda snygga vårjackor snart.







Good hairday = Good day

Jag har varit sugen på stora lockar som man endast kan få fram med en tjock locktång och igår kom jag på att jag har även har en sån i min samling. Om man ska få till snygga så är det bäst att ha en som är 25mm i omkrets, min är ifrån obh nordica. Jag testade den lite snabbt imorse och blev riktigt nöjd. Jag gillar inte när det ser ut som korkskruvslockar utan jag föredrar mer vågigt/bohemian style.









Hot


H&M





H&M levererar som vanligt. Denna när man är brun och steker på stranden. :9


Yes please 2








Gojane.com har verkligen fått in en massa fina heels! Innan tyckte jag att man knappt kunde hitta några fina där men nu finns det faktiskt flera favoriter. Det enda negativa är att man kan åka på tull eftersom det är ifrån USA men deras skor är rätt så billiga så det blir nog inga höga summor direkt. Nu ska jag sätta igång och jobba lite och sen ska jag käka mig hemmagjorda ceasarsallad som blev skitgod!


Neon

Denna ska jag lätt ha!! Så snyggt när man blir brun. :9


Sitter och kollar på big brother och ligger i min sköna säng och relaxar lite. Jag var och solade innan så nu har jag det överstökat. Jag ska nog boka in spraytan efter helgen tror jag.









Yes please






Zara





I love the shoes! Dom hade jag lätt kunnat tänka mig nu till sommaren som vardagsskor eftersom dom ser sköna ut. Jag kom precis hem ifrån jobb och tänkte börja med maten nu. Jag ska göra ceasarsallad till mig själv och kyckling med ris och curry till killen. Egentligen vill jag bara ta en tupplur i soffan men det jag fete glömma!

Clinique


Clinique all about eyes serum 280kr.






Denna måste jag köpa! Har hört att den ska vara bra mot ringar under ögonen och ge en svalkande effekt. Så här står det på kicks hemsida:

Svalkar ögonblickligen ögonområdet och motverkar mörka ringar. Fräschar upp och återfuktar huden som blir fastare och klarare nu och på lång sikt. Oljefri.


Onsdag





Sitter och gäspar på jobb som vanligt.. Jag tycker att denna perioden på året är alltid värst i väntan på våran. Alla är sjuka och sega och livet känns allmänt segt. Jag behöver sol och värme! I helgen ska vi åka upp till Norrköping/Katrineholm till min killes föräldrar så det ska bli trevligt. Idag blir det träning och solning. :]


Micropigmentering lips

Det är sjukt hur mycket man kan göra med sitt utseende. Jag är för att man ska förbättra vad man har men det finns gränser såklart! Jag har sprutat läpparna en gång men nu är jag mer sugen på att göra en micropigmentering på läpparna (kosmetisk tatuering). Man kan få dom i en fin rosa nyans och samtidigt fylla ut kanterna lite. En tjej so
Jag brukade fixa naglarna hos har gjort det och det är sjukt fint och ser naturligt ut!






Monday you suck!

Heeej! Jag ligger i sängen och kollar på big brother och tar det lugnt. Jag har varit riktigt seeeeg idag och har knappt gjort någon nytta känner jag. Jag är trött på fula vinterkläder och min hy! Jag känner att hur jag än fixar mig känner jag mig bezveze! Jag måste verkligen köpa mig en ögoncreme som är bra. Funderar på att testa en roll on kräm ifrån clinique. Imorgon ska jag bleka tänderna med whitestripes och träna! Då känner man sig alltid lite snyggare.










Ceasarsallad




Jag är så sjukt sugen på en ceasarsallad! Det finns inget godare och jag hade kunnat käka det hela tiden. Den godaste jag har ätit är i en restaurang i stan som heter Papi! Den var verkligen gudomlig :9 Jag kom precis hem ifrån gymmet med syrran och idag körde jag på rätt så bra. Jag sprang mycket och tränade benen och armarna lite. En kollega på min avdelningen jobbar sin sista dag imorgon så på rasten var vi och köpte en jätte fin Calvin Klein ring och blommor. Det har varit en skön dag och jag har tagit det lugnt för det mesta. Imrogon ska jag ut och käka med bästisen på kvällen och då måste vi äta någonstans där jag kan beställa ceasarsallad! Nu sitter jag och kollar på revenge på trean och försöker tvinga mig själv till att vika tvätten som har hängt på tork i hundra år. Jag HATAR och vika skiten i suck at it det blir aldrig så bra som när mamma gör det.

Cubus








199kr Cubus







Jag måste säga att cubus har börjat skärpa sig lite med kläder. Dom hade fina saker innan men sen blev det bara katastrof. Jag går inte ens in där längre om jag ska vara helt ärlig. Men dessa två tröjorna faller mig helt i smaken bara det inte är akryl tyg för det hatar jag! Måste kolla in dom i helgen. :}

Happy

Yeey mitt elf smink har kommit! Ikväll ska det testas. Kom hem ifrån jobbet för en timme sen och nu sitter jag och funderar på om jag ska träna eller inte... Har ont i magen så känner inte mig så pigg på det just nu.









Valentines day



Ingen har väl missat att det är alla ♥ dag idag? Jag tycker att det är en fin dag där man ska visa extra mycket för sina nära och kära. Det är klart att man ska visa uppskattning varje dag men det är lätt att glömma bort i vardagen. Själv har jag inte hittat på något speciellt med min kille förutom att vi var ute och åt och var med varandra lite innan han skulle jobba natt. Han ställer alltid upp för mig och ger mig alltid en massa fint som jag önskar mig så för mig är det alla hjärtans dag mer än en dag på året.


Jag var på gymmet innan och gick lite på löpbandet men jag satsade inte så jätte mycket idag eftersom jag har haft ont i huvudet hela dagen så jag ville inte göra det värre.

Nails


H&M



Dessa nagellacken ifrån H&M ska jag lätt köpa.

Boring monday

Har verkligen haft en seg dag och det har inte hänt något speciellt.. Käkade tonfisksallad när jag kom och kollade på mina favoritserier the vampire diaries och Jersey shore. Det är tråkigt och blogga när man är seg och inte har några roliga idéer. Jag blir nog lite bättre imorgon när man är lite mer klar i huvudet.








Galakväll

I fredags var jag på gala med jobbet och alla var fint uppklädda och underhållningen var jättebra! Maten var lite sådär, inget som föll mig i smaken förutom förrätten. Jag fick jätte mycket komplimanger för min fina klänning som ser blå ut på vissa av bilderna men den är turkos egentligen. Jag lägger upp en bättre bild med digitalkameran sen. Håret fixade jag lite vågigt så det blev fint! Det var kul och klä upp sig lite extra det är inte ofta man får göra det.










Fredag

Äntligen fredag! Jag var riktigt seg när jag vaknade imorse men det släppte ganska fort efter att jag satt igång lite musik medan jag fixade. Syrran stack till Kroatien idag, hoppas hon hittar en massa fint eftersom hon stack dit för att shoppa. Jag ska sticka och käka lunch nu tänkte jag.








Juicy

Yey den har kommit! Den luktar så jäkla gott!






The perfect hair


Gala




Hej! Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen och knappt hunnit med något annat än jobb. Efter jobbet stack jag hem till mina föräldrar och käka middag och grillade kastanjer mums! :9 Imorgon ska jag på galakväll med jobbet och andra företag som är i våran koncern så det lär bli mycket folk. Alla ska ha aftonklänningar och likaså jag. Jag lånade en lång och fin turkos klänning av syrran som satt perfekt på mig. Det är inte ofta man får chansen att ha långklänningar. Nu tänkte jag laga något till min kille så han har något att käka när han kommer hem ifrån sitt nattpass. Jag ska mest ta det lugnt och chilla ner lite. Det har varit för mycket idag känner jag. Jag ska försöka be någon ta en bild på mig i klänningen så ni får se imorgon. :}

Elf




Har precis beställt lite smått och gott på ELF :] Amela tipsade mig om deras mineralprodukter. Ska bli kul och testa allt när det kommer.

-








Dipp

Blev sugen på något saltigt så det fick bli gurka med fresh Island dipp mums :9 det gick bra hos frisören men jag var skitseg och ville bara hem. Vi fyllde på utväxten och klippte topparna. Det var en tjej som färgade håret platinablont med svart underhår do people still do that? Inte min cup of tea..







-



So hot.


Frisör


Jag älskar hennes färg.


Idag ska jag till min frisör efter jobbet och fylla på utväxten. Jag har inte så mycket men jag går ändå regelbundet för att jag hatar minsta lilla synen av utväxt. Jag är glad att jag har hittat en bra frisör som jag alltid är nöjd med. Jag har gått till Jenna på Haircut här i Helsingborg i flera år och om det är någon som bor här så kan jag verkligen rekommendera henne. Hon är nogrann och har väldigt bra priser.


Jag vet inte om jag vill klippa mig lite också. Jag vill verkligen spara ut mitt hår och få det lika långt som innan men det känns lite slitet i topparna och det är inte så snyggt med långt och slitet hår direkt..


Bikini


Asos






Asos







Innan sommaren ska jag lätt köpa mina bikinis på Asos. Dom hade jättefina såg jag nu och till en liknande prisklass som H&M. Förra året såg jag flera tjejer på stranden i Kroatien i likadana bikinis som jag hade och det var lite störigt. Så om ni ska utomlands snart tycker jag att ni ska ta en titt där. Jag är helt död efter träningen och vill bara lägga mig nu! Tänkte käka lite tonfisksallad och sedan duscha och lägga mig lite tidigare ikväll. Idag har jag haft en jobbig dag där allt har gått mig på nerverna så jag vill bara avsluta den.

Work it

Idag ska jag maxa! Har redan kört 400 kcal på crosstrainern.







Blä

Hörde att denna skulle vara god och lite nyttigare alternativ men jag gillade inte den alls! Det var något konstig eftersmak.. Så jag rekommenderar inte den. Jag tar nog hellre något nyttigt bröd med pålägg innan träningen.







Blue


Tisdag

Hej sötisar! Sitter på jobbet och käkar frukost och ska snart börja förbereda inför en konferens. Jag har på mig min nya blåa kavaj ifrån Zara idag, i love it!







Money





En knäpp sak som hände mig i lördags var när jag skulle ta ut pengar ur en bankomat och det stog en gubbe där som var före mig och höll på. Jag ställde mig bakom honom med normalt avstånd mot ett galler och jag kollade åt sidan medans jag väntade. Jag märkte att gubben blev lite nervös och jag tänkte okej vad tror han att jag ska knivråna honom nu eller? Han blev klar med sitt och skulle gå iväg medans jag satte igång med mitt uttag och då händer det en väldigt rolig grej. Han kommer tillbaka och säger: Lär dig att ställa dig längre bak nästa gång. Detta säger han såklart på ett snäsigt och otrevlig sätt! Då tänkte jag jebem ti mater cica (fula ord på bosniska). Såklart kunde jag inte hålla tyst så jag sa: Vad tror du att jag ska ta dina pengar eller!? Du är verkligen paranoid lilla gubben! Han var då redan på väg att springa iväg eftersom han var för feg för att höra vad jag tyckte om saken.

Jag är så sjukt trött på att äldre människor hela tiden kräver respekt av oss yngre och beter sig som att deras sätt är alltid rätt. Jag vägrar att vara tyst och låta nån sliskig och snål gubbjävel trampa på mig och säga vad som är rätt eller fel när jag vet att jag gjorde det som var rätt. Jag höll ett avstånd där jag varken såg hur mycket han plockade ut och vad hans kod var men det nöjde han sig inte med. Gud vad sur jag var efter det haha.

-




Jag är så jäkla seg idag jävla måndagar i hate you! Jag har inte så mycket planerat idag förutom att jag ska försöka ta mig till gymmet sen. Jag känner aldrig för att träna på måndagar då vill jag bara hem till soffan och vara stolt att jag tagit mig igenom dagen. Jag har blivit besatt av vaniljte, det är så jävla gott och sött så man behöver inte lägga socker i det. God im boring today!


Isadora




Köpte ett av dessa läppstiften på kicks. Jelly lipstick nr 54. Det gav en fin färg av neutral rosa med mycket glans. I like it. :]

Mys

Jag la upp en ljusslinga i gardinerna som vi har bakom sängen och det blev jättemysigt! Kunde inte riktigt fånga det bra på bild. Jag kom hem precis och har gjort lite mat och nu sitter jag och äter jordgubbar.


Hittade inte så mycket på väla men det blev ett läppstift, kräm, 2 bh och en skjorta som jag inte ska behålla för den satt fult på såg jag precis.






Söndag




Solig söndag och jag är snart klar med tvätten. Tänkte sticka iväg en runda till väla nu och köpa lite smått som jag behöver. Senare ska jag till mina päron på middag och träffa dom lite. Inte för att jag är så glad för att gå  ut just nu eftersom man håller på att frysa ihjäl varje gång! Bara februari och mars kvar och sen börjar det bli vår! :]

Iphone


KÖPT√


Hittade denna på ebay för 60kr! Nu kan jag lyssna på musik samtidigt som jag tränar. Jag tycker att gymmet som jag tränar på alltid har dålig musik och på en för låg volym! Jag måste ha hög musik som man bli laddad av.


Lördag

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera idag! Jag ska skärpa mig nu :} igår stack jag och tränade direkt efter jobbet. Skönt att det var lite folk där så man kunde ta det lugnt. Efter det stack jag och killen till Max och käkade och sedan hem och tog det lugnt.



Idag har vi storhandlat och åkt rundor lite. Jag köpte en massa jordgubbar, hallon, körsbär och aprikoser mums! Vi såg en bilkrock där en av idioterna försökte smita! Helt sjukt hur vissa kan bete sig.


Ikväll blir det nog film och något gott. Jag tänkte göra fish and chips. :9






Hair




På onsdag ska jag till frisören och färga håret men jag funderar även på att klippa det lite. Jag vill ha längre hår men samtidigt så vill jag ha tjockt hår hela vägen. Jag tycker att det är fult när det är tunt i topparna. Tjejen på bilden ovan tycker jag har perfekt längd och det är tjockt hela vägen.


i want it










Zara





Damn you Zara! Jag älskar dom här två kjolarna, speciellt den andra med aztec mönster och paljetter! Jag tycker dock att dom matchade den riktigt fult på bilden så det gör den inte rättvisa direkt. Jag fick höra idag att ZARA kommer att öppna i Helsingborg i sommar och det gjorde mig riktigt glad! jag hatar den som finns i Malmö för att den har skitdåligt utbud och allting är så himla oorganiserat! Jag får panik av sånt. Det känns som mellandagsrea varje dag där. Denna Zara ska tydligen vara lite speciell där allt det senaste kommer in först och det finns bara två såna i världen idag så det är ju extra kul!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag käka min ceasarsallad och måla naglarna. :]



Ice




Dom har byggt en skridskobana i parken utanför min byggnad såg jag imorse. Im happy! :} Det var skitlängesen jag åkte skridskor och det är faktiskt väldigt bra träning. Så idag ska jag och Amela dit och rocka den.


-


Torsdag




Brrrr so cold!! Jag får ångest varje morgon jag vaknar när jag kollar ut igenom fönstret och ser hur kallt det ser ut. Jag börjar direkt planera en outfit med hundra tröjor :P Idag har jag rätt så mycket och göra på jobbet eftersom alla ska iväg på konferens. Jag glömde mina träningskläder hemma dessutom! Störigt.


brownie





jag hade inte tackat nej till att vara så här brun just nu! Detta är en rätt så gammal bild på mig i Kroatien. Kolla mitt hår! det var så sjukt långt och fint då och alla frågade hela tiden om jag hade löshår. Så trög som jag var kapade jag av skitmycket eftersom jag inte orkade underhålla det. Im not doing that again. Nu låter jag mitt bara växa och tar hand om det. Jag kommer aldrig mer gå mer ljust än ljusbrunt igen.

Jag körde på bra på gymmet idag. Var på löpbandet i 50 min och joggade/powerwalka och sedan var jag tvungen att dra hem annars hade jag kunnat fortsätta lite till. Jag känner att jag har börjat få tillbaka min kondition och ork igen efter mitt lilla uppehåll. Nu ska jag dra och byta lakan och sedan ska jag sova!

Sov gott! :]

Pomegranate

Dessa älskar jag! Skitbra när man är sötsugen och vill ha något som inte har mycket kalorier.









Bored



Snart dags och gå hem. Har fixat allt för dagen och nu sitter jag mest och tar det lugnt och lyssnar på musik. Är det bara jag som är sjukt trött på Adele låten "someone like you" som radion spelar var tredje minut? Jag spyr om jag hör den en gång till. Innan gillade jag Adele and now i hate that bitch! Skämtåsido radio förstör så jävla många låtar genom att tjata ut dom helt! Ikväll har jag bjudit över mina föräldrar på fika och jag har även köpt chokladmums. :9 Men först ska jag till gymmet och rocka löpbandet lite.

(Alma du kan också få komma på min lilla tebjudning om du vill) haha.


H&M


99Kr H&M





Dom här glesstickade linnena ifrån H&M hade varit perfekta för sommaren med ett par shorts eller en kjol. Jag vill ha en i oversize som hänger lite i ryggen. Färgerna blir ännu snyggare när man blir brun och fin. :]


Jag kom till jobbet precis och idag har jag klätt mig i flera lager eftersom jag frös så mycket igår! Har på mig en jätte söt stickad tröja som jag kan visa sen. Idag blir det träning efter jobb igen och jag ska även hämta ut mitt paket med sminket som jag beställde i förra veckan ifrån beautybay. Mitt mineral veil tog slut för någon dag sedan och jag kan inte leva utan det. Man får en fin matt bas av den och utan den känner man sig bara oljig i ansiktet.


RSS 2.0